Bericht versturen
Contacteer ons
Kary

Telefoonnummer : 86-13728826316

Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd.

Creeer de rendabelste productiebasis voor met een laag bedekt kleurenkarton

  • Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd.
  • Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd.
  • Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd.
  • Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd.
  • Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië
Type Business: Fabrikant
Merken BTO Aantal werknemers 800~1100
Jaarlijkse omzet 7,500,000-10,000,000 Opgericht Jaar 1991
Export pct 80% - 90%
Inleiding

BTO-Holdingsco., Ltd werd opgericht in 1991. Het is een onderneming die het chemische industrie, verpulveren, papierfabricage, papierproducten, onderzoek en ontwikkeling, productie, en handel integreren. Zijn productiebasissen worden gevestigd in Hunan, China en Hanoi, Vietnam. , Kraftpapier-hebben het Voeringskarton, het kleurenkarton en andere gebieden rijke middelen en productieervaring geaccumuleerd.


Dongguanbto wordt Milieubescherming Materieel Co., Ltd geplaatst in de ontwikkeling en de toepassing van nieuwe het document van het beschermingskarton broodjes, zwart document en speciale gekleurde document verpakkingsmaterialen. Gebaseerd op het concept milieubescherming en recycling, houden wij dicht contact met de marktvraag en blijven vernieuwen. Wij hebben opeenvolgend een reeks producten zoals super samenpersende honingraatpanelen, gedrukte raad, Ivoorraad, waterdichte en slijtvaste document schoenmaterialen, waterdichte en slijtvaste beschermende document broodjes, zwart document, spaanplaat en super harde kleurendocument kaarten ontwikkeld. Na vele belangrijke technologische hervormingen, heeft het herhaaldelijk de industrie tot precedenten geleid.


Wij voorzien de stabiele kwaliteit en hoog rendementleveringsdiensten van geavanceerd productiemateriaal en gestandaardiseerde productieprocessen. Wij hebben brede broodjes die ook op lange termijn van 600MM1600MM met speciale specificaties voor u om te specificeren, effectief uw verlies verminderen en producten verbeteren. Concurrentievermogen .....


Dankbaar voor uw vertrouwen, „BTO“ zal in werkelijkheid worden omgezet, en zal dienen het heden; Dank voor uw steun, „BTO“ zal in motivatie die, die en worden omgezet om een betere toekomst de weg bereiden vernieuwen tot stand te brengen…

 

CHINA Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

DongGuanbto is Milieubescherming Materieel Co., Ltd een volledige dochteronderneming van BTO-holdings (HK) Co., Ltd whichis een holdinginzameling van chemisch product, pulp, papermill, papier het omzetten en onderzoek, productie, verkoop naar één groep. In antwoord op de klanten ‚„vloer beschermings“ behoeften van de westelijke landen tijdens de bouw in de bouw van de decoratieindustrie, met vele jaren belast met de ervaring van de speciaal papiertoepassing, na de de technologieverbetering en materiaal bevordering. Het Bedrijf ontwikkelde met succes eerste waterdicht, steunbalkbewijs, effectweerstand, milieubescherming document houtvezelplaat van de architecturale decoratieindustrie in 2013, heeft registratie van octrooien en merken aangevraagd. De economische milieubescherming, toepasselijkheid, die de het klanten‘ s erkenning en lof won. De producten verkopen goed overzee! DongGuanbto is Milieubescherming Materieel Co., Ltd verantwoordelijk voor verkoop en marketing zaken van van de het merkbescherming van „BTO“ de reeks.

 
Dienst

BTO-het document van de bevloeringsbescherming is een de beschermingsproduct van de premie tijdelijk vloer. Het hoofdkantoor van BTO is gebaseerd in Dongguan, China waar wij distributie wereldwijd beheren.

Ons team bij BTO heeft de recentste technologie in tijdelijke oppervlaktebescherming opgenomen, die een evenwicht van dampdoordringbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid verstrekken. Gezet aan de test om de eisen van de bouwnijverheid te weerstaan, BTO-is het document van de bevloeringsbescherming flexibel maar toch sterk opheffend de normen in oppervlaktebescherming voor vloeren, benchtops en treden.

BTO-het document van de bevloeringsbescherming geeft u vrede van mening wanneer het beschermen van uw waardevolle vloeren en oppervlakten. Op het is het belangrijke merk wereldwijd van keus onder contractanten en kan voor commerciële en woningbouw en vernieuwingsprojecten worden vertrouwd.

Ons Team

Het „personeel is eerste, zijn de klanten het hoogst „is de basisfilosofie die we'v aandringend sinds opgerichte BTO. Ons bedrijfdoel om een team zoals wolfs met capaciteit van leren-georiënteerde, hoge uitvoering, samenhang te bouwen. Wij ook opstellings vrijwilligersteam om ondernemings positieve energie te openbaren.

CHINA Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0