Bericht versturen
Contacteer ons
Kary

Telefoonnummer : 86-13728826316

lopende band

BTO heeft het document makend productievermogen van papierfabriek aan het opnieuw opwinden, het snijden, en drukproces, kunnen wij aangepaste embleemdruk en gekleurd document volgens uw verzoek doen!!!

Met geavanceerd productiemateriaal en gestandaardiseerd productieproces, verlenen wij stabiele kwaliteit en de efficiënte leveringsdienst, en hebben een breedte op lange termijn van 600mm1600mm trommelen speciale maatgrootte voor u om te specificeren, verminder effectief uw verlies, verbeteren productconcurrentievermogen….

Dongguan Bto Environmental Protection Material Co., Ltd. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

Deskundigheid, middelen en technologieën voor een hoger niveau van pakketprestaties

 

OEM/ODM de dienst

• Verschillende Kleuren en Verschillende Grootte & Specificatie voor Document Broodjes/Bladen/Verpakkingsmaterialen.

• Aangepast Embleem om uw merk te bevorderen.

• Douaneontwerp

 

• Elektronische handeldocument Verpakkingsoplossingen

 

• De grafische Diensten

• De Beoordeling van de het levenscyclus

• Productiemogelijkheden

• Materiële Ontwikkeling & Ondersteunende diensten

 

Q: Hoe wij werken?

A: Wij werken met u Ti-kleermaker uw oplossing

1 Onderzoek、

Contact 2、

Oplossing 3、

Steun 4、

Onze oplossing zal kosten, technische en marketing overwegingen impliceren om het beste voor uw behoeften geschikt te vinden.

R & D

Dongguanbto wordt Milieubescherming Materialenco., Ltd geplaatst in de ontwikkeling en de toepassing van nieuw typekarton en speciale verpakkingsmaterialen. Gebaseerd op het concept milieu recycling, houden wij dicht contact met de marktvraag en brengen constant vooruit nieuw. Wij hebben opeenvolgend een reeks producten zoals super samenpersend honingraatpaneel, het waterdichte en slijtvaste document document van de schoen materiële, waterdichte en slijtvaste bescherming en super harde kleurenkaart ontwikkeld. Zijn gegaand door vele belangrijke wetenschappelijke en technologische hervormingen, heeft hij herhaaldelijk de industrie de weg bereid.

Het „personeel is eerste, zijn de klanten het hoogst „is de basisfilosofie die we'v aandringend sinds opgerichte BTO. Ons bedrijfdoel om een team zoals wolfs met capaciteit van leren-georiënteerde, hoge uitvoering, samenhang te bouwen. Wij ook opstellings vrijwilligersteam om ondernemings positieve energie te openbaren.