Bericht versturen
Contacteer ons
Kary

Telefoonnummer : 86-13728826316

WAT IS UW KEUS, BROODJES OF BLADEN? WANNEER HET BESCHERMEN VAN OPPERVLAKTE

April 7, 2021

Wanneer kiezend een oplossing voor het beschermen van uw vloeroppervlakte tijdelijk, er zijn een paar factoren die in overweging, nochtans één belangrijke factor komt die niet altijd wordt besproken is de lange installatietijd - hoe neemt het om product A tegenover product B te installeren? Kan 1 persoon dit product installeren, of neemt het 2 mensen, hoofdzakelijk verdubbelend de vereiste manuren?

De broodjesproducten zijn vaak sneller om in grotere open plekken zoals gangen en grote ruimten op te maken. Zij vereisen minder naden om vast te binden, en daarom kunnen het installatieproces versnellen beduidend in vergelijking met het bepalen van bladen. Nochtans, in kleinere ruimten zoals badkamerss of flats, enz.-broodjes van vloer kan de bescherming meer ruzie, meer besnoeiingen zijn, en hinderlijk om het broodje in een kleine ruimte rond te bewegen.

De bladproducten zijn gemakkelijk om in kleinere ruimten te bepalen en te installeren aangezien zij kunnen worden overlapt gemakkelijk vereisend minder besnoeiingen. BTO-de Beschermingsraad is beschikbaar in bladformaat en weegt minder dan ver andere vergelijkbare producten zoals Masonite en Houtvezelplaat, makend het voor 1 persoon gemakkelijk te installeren. Dit is een populaire optie voor bouwberoeps over de wereld.

# verdedig tegen schade met # de bescherming van de innovatieoppervlakte

#temporary van de de vloerbescherming van de oppervlaktebescherming #temporary #floorbescherming