Bericht versturen

Dikte 0.76mm de Beschermingsproducten van de Gewichts18kg Tijdelijke Vloer

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangdong China
Merknaam: BTO Brand
Certificering: FSC, SGS, FDA, ISO
Modelnummer: Cbl-0553810000024
Min. bestelaantal: 1 rol (gratis monster van A4-formaat)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Het pakket van de Strechingsfilm
Levertijd: 4weeks
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000rolls per dag
Productdimensies: 32x100 duim Kleur: door broodjes
Naam: De taaie Dekking Coardboard beschermt Gekleurd Beton Puntgewicht: 18kg/roll
Dikte: 0.76mm Toegepast Gebied: De hoge het Presteren Dekking Coardboard beschermt Gekleurd Beton
Drukkleur: Rode 032C
Hoog licht:

0.76mm de Tijdelijke Producten van de Vloerbescherming

,

18kg de tijdelijke Producten van de Vloerbescherming

,

32x100 de Beschermingsproducten van de duim Tijdelijke Vloer

BTO-Vloerbescherming, op Bouw, Paint&Remodel, Oppervlaktebeschermer wordt toegepast, Duurzamer dan Film die

Ongeveer dit punt

De tijdelijke Dekking Coardboard beschermt Gekleurd Beton

Knutselen & Eigenschappen: aangezien een beschermer van vloer, dit document drie lagen van ontwerp gebruikt, is de oppervlakte in bijlage aan de waterdichte deklaag om allerlei vloeibare lekkage te verhinderen effectief, werd de middenlaag geboden de stevige bescherming door stijfheidskarton te gebruiken. Het samengeperste karton van de vezelmat werd gebruikt in de bodemlaag. Het is milieuvriendelijk zonder onzuiverheden en stomme terwijl het verhinderen van de dia van beschermend document om allerlei veiligheidsongevallen te verhinderen.


In te ademen & milieuvriendelijk: het gebruiken perste vezeldocument op de rug van de dekking samen om de vloer te maken ademen, de vloer hard maken en vochtigheid verdampen die u sparen zorg maakt. Adem en verstrek vrij een bepaald stod effect ondertussen in, en het heeft een bepaald effect bij het als buffer optreden voor. Milieuvriendelijk samengeperst vezelkarton zonder enige kleefstof op de rug van de dekking om de schade aan de vloer opnieuw te verhinderen.


Maak waterdicht: onze producten allen gebruiken de waterdicht makende document materialen tegen waterschade uit de bron, in vergelijking met gemeenschappelijke document materialen zodat te hoeven u niet om zich over de waterlekkage ongerust te maken en te kunt het lange tijd gebruiken.


Slijtvast: BTO-het document van de Bevloeringsbescherming zal drie keer de slijtvaste betrouwbaarheid en 100%-bescherming allerhande van vloeren tijdens het schilderen en het opknappen tijdens bouw bieden. De oppervlakte kan zware ladingen dragen.


In tegenstelling tot dunne dekking, gebruiken onze producten de geavanceerde het met een laag bedekken technologie om krachtigere bescherming te bieden. Deze mattenbouw kan alle voorwaarden op de bouwwerf behandelen. Het verhinderen van verf en stof is een stuk van cake. Onze bewegende producten zijn goed bij wordt gebruikt op de zware bouwwerf om bouwafval, diverse bouwmaterialenschade te behandelen. Dit beschermende paperwill brengt u een nieuwe beschermingservaring of de decoratiebouw thuis of op zaken is.

Dikte 0.76mm de Beschermingsproducten van de Gewichts18kg Tijdelijke Vloer 0

Koerslijst:

Kleur Specificaties
Wit 12Inch×100Feet
Blauw 18Inch×100Feet
Geel 24Inch×100Feet
Rood 30Inch×100Feet
Zwart 31Inch×100Feet
Bruin 32Inch×100Feet
Zwart 35Inch×100Feet
Zwart 43Inch×100Feet

De bekledingsdekking Coardboard beschermt Gekleurd Beton

Dikte 0.76mm de Beschermingsproducten van de Gewichts18kg Tijdelijke Vloer 1

Kraftpapier-Document de Dekking Coardboard beschermt Gekleurd Beton

Wij hebben een onderzoek lange tijd in de markt om de huidige producten van de vloerbescherming voor bouw te analyseren. De heersende stroming is gebaseerd op film, karton. Hoewel zij wijd worden goedgekeurd en door klanten gebruikt, heeft het materiaal zelf zijn eigen duidelijke tekortkomingen. De dunne film of het karton zijn gemakkelijk te beschadigen, werden deze problemen overdacht de commentaren.


Daarom bestudeerden wij een nieuw van de het productbevloering van de vloerbescherming de Beschermingsdocument. In tegenstelling tot dunne karton en film, heeft Onze Producten drie lagen van materiaal (coating+-karton + stijfheidsvezel), dat ons beste in waterdicht probeert, slijtvast, en steunbalk-bewijs. Verbeterend de praktische waarde van het product hoogstens en nieuwe technologie zijn productkwaliteit te verzekeren. Het milieubescherming materiaal zal niet de secundaire verontreiniging aan de decoratie brengen.


BTO-het document van de bevloeringsbescherming heeft sterke kwaliteit in producten en is geschikter om uw vloer in het milieu van hoge intensiteitsbouw te beschermen

Dikte 0.76mm de Beschermingsproducten van de Gewichts18kg Tijdelijke Vloer 2

Dikte 0.76mm de Beschermingsproducten van de Gewichts18kg Tijdelijke Vloer 3

Dikte 0.76mm de Beschermingsproducten van de Gewichts18kg Tijdelijke Vloer 4

Dikte 0.76mm de Beschermingsproducten van de Gewichts18kg Tijdelijke Vloer 5

De rotswacht Covers Coardboard Protects kleurde Beton

Perfecte oplossing voor al uw projecten.

Contactgegevens
Kary

Telefoonnummer : 86-13728826316